Musik i Lejet annoncerer nye navne: Mø-produceren MNEK på programmet

Musik i Lejet annoncerer nye navne: Mø-produceren MNEK på programmet

Sommerens hovedstad Tisvildeleje får fornemt besøg under Musik i Lejet, der udvider årets line-up med en række danske og udenlandske kunstnere. Festivalen tilføjer blandt andre den engelske producer MNEK, som netop har luftet sine hitevner som producer på Møs nyeste single ‘Final Song’.

Derudover er Alex Vargas, Kakkmaddafakka, Vaults, Kasper Bjørke og Code Walk nu også på festivalplakaten, og dermed får det musiksultne publikum med sikkerhed stillet sulten under årets koncertdage, der strækker sig fra 21.- 23. juli.

Festivalbookerne har i forvejen vist god form med flere stærke navne som Niki & the Dove, Sivas, Liss, Bisse og Benal, men har også fået en lokal reprimande for at indhente de gamle danske mestre i rock Dizzy Mizz Lizzy.

Læs også: Her er 15 danske festivaler, du skal glæde dig til

Læs også: ‘Final Song’ varsler en ny epoke for Mø – tre tanker om den nye single

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af