På onsdag: Charlottenborg Kunsthal og Roskilde Festival byder på gratiskoncerter – Emilie Ramirez, Mendoza

På onsdag: Charlottenborg Kunsthal og Roskilde Festival byder på gratiskoncerter – Emilie Ramirez, Mendoza
Mendoza

Missede du de mange Roskilde-aktuelle navne under weekendens Spot, er der trøst forude. På onsdag byder Charlottenborg Kunsthal nemlig på gratis koncerter med Baby Blood (aka Lucy Love), Emilie Ramirez og Mendoza, der alle spiller på Rising-scenen under årets Roskilde.

Arrangementet sker i et samarbejde mellem Roskilde Festival og Charlottenborg Kunsthal, der har til formål at fremme frisk dansk talent inden for musik og billedkunst. Aftenen agerer derfor også fernisering for udstillingen ‘Take Me (I’m Yours)’, mens hele herligheden skydes igang med debat inden for emnet.

Signe Brink Pedersen, kunstnerisk kurator for Roskilde Festival, udtaler:
»Kunsten har altid spillet en vigtig på Roskilde Festival. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med så anerkendt en kunstinstitution som Kunsthal Charlottenborg, der ligesom os har fokus på at stimulere det kunstneriske vækstlag.

Aftenen afsluttes med dj-set og fri leg, og du kan se hele programmet forneden.

Program
17.00: Velkomst & Fernisering
19.00: Baby Blood.
20.00: Emilie Ramirez
21.00: Mendoza
22.00: DJ og fest

Art & Rising
Onsdag den 4. maj
Charlottenborg Kunsthal (i gården)
Læs mere om eventet på Facebook

Læs også: Spot: Emilie Ramirez’ kraftfulde vokal ramte som en knytnæve

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af