Premiere: Blondage mikser Wall Street og den afrikanske savanne i ‘Dive’-musikvideo

For en måned siden skiftede Rangleklods officielt navn til Blondage, og i dag har vi premiere på musikvideoen ‘Dive’ – duoens stærke førstesingle under det nye alias.

Videoen er instrueret af Jonas Bang og M.I.L.K. og produceret i samarbejde med kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz. Her følger man Esben Andersen i sprint gennem New Yorks gader, mens der klippes til løvejagt på den afrikanske savanne og Pernille Smith-Sivertsen, der står for trackets vokaldel.

»Vi elsker, hvordan storbyjunglen spiller op mod savannens åbne rum. Den levende energi i gaderne i China Town og Wall Street kombineret med løven, der jagter zebraen, taler på én eller anden måde det samme sprog«, udtaler Smith-Sivertsen.

Blondage har også annonceret to vinterkoncerter i Danmark:
8/12: Store Vega
9/12: Voxhall

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af