Premiere: Hør den pulserende ‘Dive’ fra Blondage – tidligere kendt som Rangleklods

Med sidste års rekruttering af Pernille Smith-Sivertsen ramte Esben Andersens elektroniske eskapader nye højder, og i dag forsætter transformationen for den danske duo. Rangleklods er blevet til Blondage, og i dag har vi premiere på deres nye single ‘Dive’.

Det nye navn markerer en frisk start for duoen, og ‘Dive’ giver bestemt også indtrykket af en stærk genfødsel, hvor et smægtende beat blidt masserer de legesyge hooks, mens Smith-Sivertsens forførende klang skærer igennem klubbens mørke.

Smith-Sivertsen udtaler om navneforandringen:
»Med Rangleklods har vi udgivet plader, som vi er vildt stolte af. Men vi har brug en ny begyndelse for at vi kan blive ved med at udvikle os. Vi skifter navn til Blondage, og vi fokuserer på at skrive elektroniske popsange med kant. Navnet Blondage er en sammensmeltning af ‘blond’ og ‘bondage’, og for os forener det naivitet og drøm med aggressivitet og sensualitet. Det giver os et blankt lærred og en større kreativ energi, end vi nogensinde har haft«.

Som Rangleklods udgav duoen sidste år albummet ‘Straitjacket’, der landede højt på vores liste over 2015’s bedste danske album.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af