Se Dizzy Mizz Lizzy spille deres helt egen version af Mø og Major Lazers ‘Lean On’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

DR’s Output-serie har det med at sætte nogle umiddelbart utænkelige cover-scenarier op – Choir of Young Belivers har blandt andet spillet Ariana Grande, mens De Underjordiske har givet deres bud på Gnags’ ‘Vilde kaniner’.

I anledning af deres nye album ‘Forward in Reserve’ er det denne gang Dizzy Mizz Lizzy, der er blevet kastet i ilden, og foroven kan du høre Tim Christensen og co.’s riff-baserede rockudgave af Major Lazer og Møs kæmpehit ‘Lean On’ (hint: Det lyder ikke som originalen).

Mon Dizzy fyrer op for ‘Lean On’, når de lørdag indtager Orange Scene på årets Roskilde Festival?

Læs også: Roskilde Festival afslører årest spilleplan

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af