Choir of Young Believers går pop – hør coveret af Ariana Grandes ‘Love Me Harder’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Choir of Young Believers blev inviteret ind til at give en livesession i DR Output, var forsanger Jannis Noya Makrigiannis ukendt med Ariana Grande.

Ikke desto mindre valgte den albumaktuelle gruppe at kaste sig over den amerikanske superstjernes samarbejde med The Weeknd ‘Love Me Harder’ – et hit der på nuværende tidspunkt er blevet set af mere end 363 millioner på Youtube. Resultatet er blevet et vellykket mashup af elektronik og bredtfavnende amerikansk pop, og der er fuldt blus på det storladne følelsesregister.

Makrigiannis udtaler om hittet:
»Jeg synes, det er et sindssygt godt popnummer. Jeg blev forelsket ved første lyt. Jeg synes, det er en vildt flot melodi«.

Choirs nye album ‘Grasque’ udkommer 19. februar, og i går var gruppen også aktuel med den rastløse nye single ‘Perfect Estocada’, der fortsat løfter de allerede tårnhøje forventninger til det nye album. Lyt til singlen forneden via Soundcloud.

Med coveret indskriver Choir of Young Believers sig i rækken af artister, der i den seneste tid har leveret utraditionelle covers live til DR Output, herunder Karl William, De Underjordiske og Mew.

Læs også: 20 danske album vi glæder os helt vildt til i 2016

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af