Karl William fortolker Sanne Salomonsen og Thomas Helmig – hør det smooth 80’er-cover af ‘Jeg’ i live’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Igennem de seneste par uger har P3 givet stafetten til en række danske kunstnere, der har fået til opgave at fortolke danske pophits valgt af lytterne. Denne uge er turen kommet til r’n’b-håbet Karl William, som har påtaget sig Sanne Salomonsen og Thomas Helmigs bløde 80’er-hit ‘Jeg’ i live’.

Trods det faktum, at den unge og ‘Placebo’-aktuelle Aarhus-musiker ikke var født, da originalen udkom i 1989 på albummet ‘Sanne’, er Karl Williams flair for den dansksprogede, følelsesmættede popmelodi lige i øjet til det 80’er-bløde cover, som kan høres i en øm livesession i videoen ovenfor.

»Jeg forestiller mig, at for den ældre generation, der er vokset op med nummeret, er det fedt at høre en nyere udgave af Thomas Helmig og Sanne Salmonsens nummer. Og for de yngre er det måske sjovt at høre, hvordan jeg også kan lyde«, fortæller Karl William til P3.

Karl William pryder i øvrigt forsiden på det nyeste Soundvenue Update, som du kan hente helt gratis i 7-Eleven.

Læs også: Karl William: Her er soundtracket til mit liv

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af