Se Madonna og Stevie Wonder i lilla Prince-duet til Billboard Music Awards

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Prince satte ikke blot sit præg på denne klode, mens hans hjerte stadig bankede, hans minde farver fortsat alting i en vis lilla kulør: Under nattens Billboard Music Awards i Las Vegas dannede publikums hænder et flammende lilla neonhav, da Madonna og Stevie Wonder ærede Prince Rogers Nelsons minde med 1984-klassikeren ‘Purple Rain’.

Madonna starter optrædenen fra en polstret trone i nævnte nuance, og med dybtfølt dramaturgisk tæft indleder hun den storladne salut med en anden hjerteskærende Prince-føler, nemlig ‘Nothing Compares 2 U’ (gjort kendt af Sinéad O’Connor). Herefter kommer en trissende Stevie Wonder iført lilla tørklæde ind på scenen og fanger Madonnas hånd, inden de sammen leverer en glamourøs udgave af storsjæleren.

I publikum ser man blandt andet Rihanna og Abel Tesfaye synge med, inden hele salen inddrages til a cappella-fællessang som det er comme il faut til disse megashows.

Læs også: Se Lukas Graham spille ‘7 Years’ til Billboard Music Awards i Christiania-t-shirt

Læs også: Se Rihannas sublime fremførsel af ‘Love on the Brain’ til Billboard Music Awards

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af