Strøm inviterer til fødselsdagsweekend med masser af gratis oplevelser – fra elektronisk morgenyoga til ‘The Red Roof’

Strøm inviterer til fødselsdagsweekend med masser af gratis oplevelser – fra elektronisk morgenyoga til ‘The Red Roof’

Runde fødselsdage skal fejres med manér, og det er netop, hvad Strøm planlægger at gøre, når den elektroniske festival til august fylder 10 år. Strøm indleder nemlig årets festival med en gratis fødselsdagsweekend lørdag den 6. og søndag den 7. august, der byder på både gamle kendinge og nye festkoncepter.

Festlighederne finder – som vanligt i Strøm-regi – sted i området omkring Kødbyen, nærmere bestemt Vesterbro-folkehuset Absalon. Lørdag byder blandt andet på technoquiz med de to dj’s Klaus Boss og Katrine Ring samt Strøm-klassikeren ‘The Red Roof’, der i år bliver kurateret af Kenneth Bagers pladeselskab, Music for Dreams. Som altid vil et spændende lineup af musikere og dj’s, heriblandt Dub Tractor og Christian D’or, spille op til fest og solnedgang på DGI-byens tag.

Søndag kan du blandt andet tage til elektronisk morgenyoga og til elektronisk plademesse. Weekenden rundes af med en fødselsdagsfællesmiddag, der under navnet Suppe, Steg og Techno naturligvis også står i den elektroniske musiks tegn, samt en spritny søndagsklubaften på Jolene kurateret af folkene bag Sonic Shift. Her lægger engelske Parris vejen forbi til en aften og nat præget af eklektisk basmusik.

Strøm Festival finder i år sted fra den 6. til den 13. august. Festivalen har tidligere på foråret offentliggjort programpunktet Roller Skate Disco samt en koncertrække i Cisternerne og i Vor Frue Kirke.

Læs også: Se billedgalleri fra sidste års rulledisco

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af