Trailerpark Festival føjer 17 nye navne til plakaten – live-navne, dj’s og klubkuratorer

Trailerpark Festival føjer 17 nye navne til plakaten – live-navne, dj’s og klubkuratorer
Vinnie Who. (Foto: Søren Rønholt/Soundvenue)

Trailerpark Festival er nu tæt på at stille med et fuldt program til årets udgave, der finder sted den 28.-30. juli og i år markerer festivalens tiårs jubilæum. I dag er der masser af nyt til plakaten.

Udover 14 nye acts lancerer festivalen et nyt tiltag, hvor tre udvalgte københavnske klubber kuraterer deres eget line-up på dj-scenen Rebel Stage. Der er tale om de tre klubkoncepter Fyraftensboogie, Footwork og Soul Underground, som hver især har fem timers spillerum til at sætte fut i fejemøget og sprede noget seriøs dansestemning i skateparken.

Offentliggørelserne tæller blandt andet islandske Sykur, der forener et smukt rablende islandsk sprog med hårde elektroniske danserytmer. Derudover er diskoprinsen Vinnie Who på programmet for femte gang samt Julius Sylvest, Thanks, Teenage Love og Slowes.

Dj-scenen bliver overtaget af Kasper Bjørke & Sexy Lazer, Tomas Barfod, Sovs og Taragana Pyjarama back to back med oohmm.

Læs også: Soundvenue hoster scene til Trailerpark Festival – to nye navne på plakaten

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af