Chance the Rapper annoncerer dansk koncert – hans første siden opvarmningstjans i 2013

Chance the Rapper annoncerer dansk koncert – hans første siden opvarmningstjans i 2013

I 2014 aflyste Chance the Rapper til stor frustration sin koncert på Roskilde Festival lige på målstregen. Det efterlod et gabende tomrum hos fans og festivalgængerne, men nu rådes der bod på episoden med en dansk koncert sidst på året. Vi banker 7, 9, 13 under bordet og håber på, at det holder stik helt frem til den højhellige tirsdag den 15. november, hvor Chicago-rapperen indtager Falconer Salen i København.

Siden Chancelor Bennett udgav sit andet mixtape ‘Acid Rap’ i 2013, som slog benene væk under de fleste, har han bevæget sig mod hiphop-elitens absolutte top med stormskridt. Senest har han cementeret sit talent på ‘Coloring Book’, ligesom han har medvirket på en hel del af mentoren Kanye Wests seneste album ‘The Life of Pablo’.

Chances humørfyldte, ligefremme og ekstremt charmerende gospel-rapunivers rangerer som noget af bedste, hiphopverdenen har at byde på i 2016, og det har været ventet med et regulært headliner-show på dansk jord – sidst han gav koncert her til lands, var det som opvarmning for Macklemore i 2013.

Billetsalg starter den 28 juni kl. 11.00 – med som support er Samm Henshaw og Jay Prince.

Læs også: Chance the Rapper har en fest i videoen til ‘No Problem’ – Lil Wayne, Young Thug, DJ Khaled gæster

Chance the Rapper (US)
Tirsdag den 15. november 
Falconer Salen
Billetpris: Endnu ikke offentliggjort

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af