Frank Ocean er i live (og han har en Nirvana-t-shirt på)

Frank Ocean er i live (og han har en Nirvana-t-shirt på)

Okay: Selvfølgelig er Frank Ocean i live… Men han har efterhånden nået en status af mytisk r’n’b-eneboer, så selv de mindste livstegn bliver modtaget med kyshånd – de forsikrer os om, at han (forhåbentligt) arbejder hårdt på efterfølgeren til ‘Channel Orange’.

I år er Ocean indtil videre kun kommet ud af hulen to gange – med et hyldestbrev til Prince og et kort gæstespot på Kanyes ‘The Life of Pablo’ – men et nyt billede viser, at han altså stadig er med os, selv om han sover lidt.

Billedet er blevet lagt på på selveste Lil B’s Instagram, og de to har da også historie sammen – måske billedet her er taget under en udmattende indspilningsproces?

Gætværk er det bedste, vi har… Sikkert er det dog, at Ocean har en Nirvana-t-shirt på med logoet fra opsamlingsalbummet ‘Incesticide’. Så kan man jo tolke lidt på det, hvis man ikke har bedre ting at tage sig til.

I forhold til det kommende album har både James Blake og produceren Malay udtalt sig i korte vendinger, så det burde altså være på vej.

Læs også: James Blake om Frank Oceans nye musik: Det er bedre end ‘Channel Orange’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Frank ocean – PHOTO BY LIL B

Et billede slået op af LIL B “THE BASEDGOD” OFFICIAL (@lilbisgod) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af