Haims andet album på vej – »i sidste ende er vi et rockband«

Haims andet album på vej – »i sidste ende er vi et rockband«

Tre år er gået, siden Haim debuterede med deres succesalbum ‘Days Are Gone’, og hitsingler som ‘Falling’, ‘Forever’ og ‘The Wire’ figurerer fortsat kærkomment hist og her i æteren. Men nu er det vist ved at være tid til album nummer to fra de hårfagre søstre – og det er de heldigvis enige i.

I et nyt interview med Rolling Stone afslører de tre Haims, at der er et nyt album på vej, som sandsynligvis skulle lande til efteråret. Det tidligere Vampire Weekend-medlem Rostam Batmanglij er med på produktionen, og søstrene er så småt begyndt at løfte sløret for nogle af de 12 nye numre live. Der må med andre ord være dømt masser af godt nyt for dem, der planlægger en tur i Tivoli, når trioen indtager Fredagsrock den 12. august.

Som en stærk kontrast til den succesbølge, Haim har redet på siden debuten, er det kommende album skrevet der, hvor det hele ganske ubemærket begyndte: I deres forældres stue.

Bassist Este Haim fortæller: »Det var ret surrealistisk og på en måde også emotionelt at tænke: ‘Vi skal til Grammy-uddelingen om en uge, og vi er tilbage i stuen for at prøve at skrive et nyt album’«.

Guitarist Danielle Haim uddyber om albummet: »Vi har altid været meget interesserede i at kombinere organiske med uorganiske lyde i vores musik. På den første plade var vi virkelig optagede af at mixe de to på en måde, hvor du ikke kunne sige, om en tromme var ægte eller et sample. Vi elsker det stadig, men denne gang gik vi til det fra et mere organisk rock-standpunkt. For når vi spiller live, indser vi, at i sidste ende er vi et rockband«.

Læs også: Whitney er country for cool kids – læs interview med det Roskilde-aktuelle kollektiv

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af