Her er ugens otte fedeste fester – Drake-hyldest, Søndagsvenner og ’36 Hour Space Trip’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Drake hyldes i Kødbyen
Der er svært at komme udenom, at Drake sidder tungt på hiphoptronen for tiden ovenpå singlen ’Work’ med Rihanna og udgivelsen af albummet ’Views’. For at understrege hans popularitet, bliver han hyldet med en Drake-fest på KB3, hvor fans af den canadiske stjernerapper kan samles og flytte fødderne til hans mange hits.

Drakefest
Torsdag den 16. juni
KB3
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ekstatisk, euforisk – danske særlinge live på Jolene
Ecstasy of Order er en del af undergrundsselskabet Vellness Plader, som også huser bands som Franske Piger og Sjæl I Flammer, og på torsdag sørger de for soundtracket til din torsdagfest, når Manna rammer Jolene endnu engang. Bandets inspiration fra slut-80’ernes klubscene løber i en følsom popåre med et mere moderne tilsnit, og har man allerede kridtet danseskoene bliver der rig mulighed for at gå til stålet her, når også når de to dj’s Gozal og Eva Hurtigkarl overtager pulten efter live-seancen.

Manna presents Ecstasy of Order
Torsdag den 16. juni
Jolene
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dansksproget hip-pop og charmepop med fredagsbingo i Byhaven
Ja, Byhaven er efterhånden fast inventar i disse spalter, men det er såmænd ikke helt uden grund. Denne fredag er i hvert fald ikke at kimse af, når ung livemusik fletter fingre med Formel 1 for pensionister. Denne symbiotiske cocktail kickstartes af Rest In Beats, når duoen går på scenen med deres elektroniske og afvæbnende hip-pop. Aksglæde følger trop med deres charmerende poprealisme, før Bingo-ballet går løs med lækre premier til de heldige.

Byhaven + Bingo
Fredag den 17. juni
Pumpehuset
Læs mere om arrangementerne på Facebook her og her 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

36-timers fest i KraftWerket
Du behøver ikke være der fra start til slut, men fra fredag kl. 23.00 til søndag kl. 11.00 er der fest i Kulturhuset KraftWerket i Valby.

Arrangørerne er Et Andet Sted, og festen kalder de ’36 Hour Space Trip #2’ – altså en efterfølger til debutbegivenheden i marts. Programmet byder på hele tre scener og mere end tyve forskellige acts, og man kan blandt andet se frem til dj-sets fra Bjørn Svin, Cockwhore & Macho samt 18A, der består af medlemmer fra Smerz og Code Walk. Hertil en lang række dj-kendinge fra blandt andet Culture Box, Vektor og BunkerBauer.

Et Andet Sted: 36 hour space trip #2
Fredag den 17. juni
KraftWerket
Læs mere om arrangementet på Facebook13304951_10157008931785646_9135052910979025731_o
Asfaltbal hos Mesteren & Lærlingen
Fredag er det tid til Mesteren & Lærlingens traditionsrige sommerfest, hvor festen starter kl. 16 med dj’s uden for Kødbyen-baren og varer til den lyse morgen. Rent musikalsk er det velafprøvede kræfter, der står bag pulten, heriblandt venner af huset som Cohnny Jazz, Sweet Soul Rocking og John Berchtold.

Mesteren & Lærlingen sommerfest
Fredag den 17. juni
Mesteren & Lærlingen
Læs mere om arrangementet på Facebook
13305132_1040717609334093_9023954120465579817_o
Eksperimenterende koncertaften
Der er lagt i ovnen til en noget anderledes aften ude, hvis man frekventerer Huset-KBH fredag aften. Til den audiovisuelle koncertaften Stof #2 kan man således opleve de elektroniske musikere Bjørn Svin, Karsten Pflum og Arou, hvis kompositioner denne aften bliver akkompagneret af visuals og røg.

Stof #2 feat. Bjørn Svin, Karsten Pflum og Aarou
Fredag den 17. juni
Huset-KBH
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På med rulleskøjterne
Hvis du mangler en anledning til at finde rulleskøjterne frem fra loftsrummet, bør du slå et smut omkring Christiania på lørdag. Her er der nemlig Rollerdisco i Den Grå Hal. Fra kl. 16-19 kan børnene slå sig løs, og derefter er der voksenrul til kl. 01, akkompagneret af dj’s som Brynjolfur og tyske Heimlich Knüller.

Rollerdisco
Lørdag den 18. juni
Den Grå Hal
Læs mere om arrangementet på Facebook

søndagsvenner
Søndagschill på Refshaleøen
Uanset om man er på vej hjem fra byen eller lige stået op, er et af de mest chillede steder at opholde sig i København søndag formiddag på Refshaleøen, hvor den elektroniske non profit-event Søndagsvenner igen finder sted.

Publikum kan forlyste sig med musik fra tre scener, inddelt efter genrer: House/disco, chillout og dubtechno. Og til at levere et passende søndagssoundtrack er aktive spillere på den københavnske klubscene som Mama Snake (Apeiron Crew), Dee Brown, Asmus Odsat og Mischa Pavlovski hyret ind.

Søndagsvenner
Søndag den 19 juni
Refshalevej 189
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af