Kendisser i nøgenorgie i Kanyes nye ‘Famous’-video – fra Taylor Swift til Donald Trump

Kendisser i nøgenorgie i Kanyes nye ‘Famous’-video – fra Taylor Swift til Donald Trump

I nat afholdt Kanye West en eksklusiv visning af den helt nye video til ‘The Life Of Pablo’-nummeret ‘Famous’ foran en kæmpe fanskare i Forum i Los Angeles. Videoen må siges at være den mest kontroversielle, Kanye har lavet til dato.

I videoen optræder nemlig en broget skare af A-liste-stjerner og toppolitikere i, hvad der ligner, et orgie af de helt vilde. Kanye ligger sovende i en kæmpe seng, omgivet af Kim Kardashian, Rihanna, Donald Trump, Amber Rose, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, Ray J, Anna Wintour og George W. Bush, hvis nøgne kroppe er mere eller mindre blottede. FYI – her er altså brugt voksfigurer som stand-ins.

Størstedelen af ‘Famous’ er filmet i en grynet hjemmevideokvalitet, der giver seeren fornemmelsen af at udspionere de sovende superstjerner. Videoen er meget vel en kommentar til kendis- og paparazzikulturen i USA, som de medvirkende på forskellig vis har oplevet på nærmeste og grimmeste hold.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af