Lyt: Beck viser nye takter på singlen ‘Wow’ – nyt album bekræftet

Lyt: Beck viser nye takter på singlen ‘Wow’ – nyt album bekræftet

Ja wow, får man lyst til at udbryde, når man hører Becks nye single med samme titel. For der er grangiveligt sket ting og sager i hjemmestudiet hos den L.A.-baserede sangskriver, der har fundet ud af sit tilbagelænede, rolige trit og pakket sig ind i et pumpet og poppet party-skjold.

Havde det ikke været for den velkendte, varme vokal, havde man nok ikke satset sine penge på, at Beck var snedkeren bag trapbeatet og hiphop-vokalen, der rapper henover et hjemsøgende panfløjte-loop. Men selv Beck kan være swag, og det svinger gevaldigt.

For selv om der spilles på helt nye tangenter – væk er guitaren og den organiske vibe – kan Beck ikke løbe fra sit prisvindende talent for arrangering og orkestrering, der skinner igennem det nye udtryk, når finesserne titter frem hist og pist. Også på lyrikfronten, når han revser iPhone-manien på rimende rap-maner: »It’s irrelevant / elephant – in the room goes boom!«.

‘Wow’ er det seneste udspil fra Becks kommende album, der i samme hug har fået en udgivelsesdato 21. oktober.

Beck lukker NorthSide ned søndag 19. juni.

Læs også: Her er NorthSides seks største scoops

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af