Premiere: Hør Roskilde-aktuelle Masasolos drømmende nye single ‘How It Feels’

Premiere: Hør Roskilde-aktuelle Masasolos drømmende nye single ‘How It Feels’

Selv om Morten Søgaard fra Masasolo netop har fået armen i slynge som følge af et uheldigt søvngængerstunt, kan han heldigvis godt udgive den musik, der allerede er indspillet. I dag har vi premiere på bandets anden single, der med ovennævnte episode in mente giver titlen ‘How It Feels’ en ekstra slagside.

Det har imidlertid ingen betydning for den positive vibe, der gennemstrømmer den slæbende, psych-indfattede nye sang, hvor der nikkes i velkendte, guitarpoppede retninger, men slet ikke uden eget touch. De effektsmurte guitarer og den følsomme vokal, som også prydede førstesinglen ‘I Really Thought She Loved Me’, anretter tilsammen endnu en lille drømmende delikatesse, der ovenikøbet rettes af med et temmelig mundret refræn.

‘How It Feels’ løber forud for bandets debut-ep ‘Break Up’, som udkommer til september, og som titlen antyder, skriver den sig ind i en lang tradition af rockplader om ulykkelig kærlighed. Fælles for sangene er, at de fortæller ærligt om følelser af fortabt ungdom og knuste forestillinger om den store kærlighed.

Vi håber, at både den mentale form og den fysiske mobilitet er tilbage på toppen, når Masasolo spiller på Roskilde Festivals Rising-scene om et par uger. Desværre har bandet været nødsaget til at aflyse deres koncert sammen med Palace Winter på lørdag.

Læs også: Hold øje med Masasolo – et dansk svar på Tame Impala

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af