Crystal Castles kommer til Danmark med nyt album – duoen version 2.0 deler ny single og video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For to års tid siden kunne vi meddele, at Crystal Castles var gået i opløsning. Dengang forlod frontkvinde Alice Glass projektet og erklærede det »enden for bandet«. Men den anden del af Crystal Castles, producer Ethan Kath, havde andre planer – og de viser sig nu i kød og blod, når Kath med projektets nye sangerinde Edith Frances kommer til Danmark til efteråret.

Forud for Crystal Castles’ (version 2.0) turné har Kath og Frances delt singlen ‘Concrete’, der fortsætter nogenlunde hvor version 1.0s hektiske synthpop slap – omend i den noget mere hårdtpumpede electropunkede-ende. Den nye konstellation har tidligere også sluppet singlerne ‘Frail’ og ‘Decide’, der også snildt kan tænkes at lande på duoens kommende album. Se og lyt med på ‘Concrete’ i toppen.

Billetsalget til Crystal Castles’ koncerter i både Aarhus og København starter den 8. juli klokken 10.00.

Crystal Castles
24. oktober
Store Vega, København
Billetpris: 260 kr.

29. oktober
Voxhall, Aarhus
Billetpris: Endnu ikke oplyst.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af