Lyt: Major Lazer, Justin Bieber og Mø deler nyt sommerhit-samarbejde ‘Cold Water’

Lyt: Major Lazer, Justin Bieber og Mø deler nyt sommerhit-samarbejde ‘Cold Water’
Foto: Samy Khabthani

Major Lazer har endnu engang samlet nogle af deres kæreste venner til et dancehall-inspireret sommerhit – og denne gang hedder vennerne og Justin Bieber.

Det nye samarbejde har fået titlen ‘Cold Water’, og det er en afdæmpet, lille klubsag, hvor dancehall-rytmerne går hånd i hånd med øm guitarklimpren og Bieber’sk Croon, alt imens Mø tager sig kærligt af de kælne harmonier.

‘Cold Water’ har desuden også Ed Sheeran og Benny Blanco på produktionen, og nummeret kommer til at lande på Major Lazers kommende album, der følger op på sidste års ‘Peace is the Mission’. Den rigtige version af tracket skulle gerne komme ud på fredag, men indtil da kan man få nysgerrigheden stillet med et radioklip i lidt mindre god kvalitet herunder.

Læs også: Justin Bieber tager merchandise til det næste niveau – lancerer ny kollektion i samarbejde med Jerry Lorenzo og Barneys

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af