PJ Harvey deler nyt nummer ‘Guilty’

PJ Harvey deler nyt nummer ‘Guilty’
Foto: Kasper Månsson

Forleden meddelte PJ Harvey, at hun ville vende tilbage til Danmark oven på sin formidable seksstjernede koncert på Roskilde Festival. Men de gode nyheder fra Harveyland stopper ingenlunde her – i dag er der nemlig kommet et helt nyt nummer fra den legendariske rockfurie.

Nummeret går under titlen ‘Guilty’, og den blev indspillet som en del af en kunstinstallation i Londons Somerset House, hvor også resten af hendes seneste album, ‘The Hope Six Demolition Project’, blev til. Således er der et heldigt lille publikum, der har hørt skæringen før, men først nu er den blevet tilgængelig for alle os andre nysgerrige sjæle. Lyt med herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af