Frank Ocean om det nye album ‘Blonde’: »I had the time of my life making all of this«

Frank Ocean om det nye album ‘Blonde’: »I had the time of my life making all of this«

Frank Ocean har taget sig god tid til at lave ‘Channel Orange’-efterfølgeren ‘Blonde’, der netop er landet – fire år er gået, og noget tyder på, at Frank selv har været ved at miste tidsfornemmelsen i processen. I hvert fald har han i forbindelse med udgivelsen delt en tekst på sin Tumblr, der udtrykker glæde, taknemmelighed og en form for lettelse:

»I had the time of my life making all of this. Thank you all. Especially those of you who never let me forget I had to finish. Which is basically every one of ya’ll. Haha. Love you«, står der.

I samme ombæring har han delt et billede fra ‘Boys Don’t Cry’-magasinet (der er blevet uddelt i fire storbyer) med en længere prosatekst om hans kærlighed til biler. Også en hyldesttekst til Prince optræder, hvor Frank blandt andet skriver:

»My assessment is that he learned early on how little value to assign to someone else’s opinion of you.. An infectious sentiment that seemed soaked into his clothes, his hair, his walk, his guitar and his primal scream (…) I’m proud to be a Prince fan(stan) for life«.

Læs også: Vanvittig gæsteliste på Frank Oceans nye album, ‘Blonde’ – se gæster og trackliste

tumblr_oc8hkhlUHW1qdrz3yo1_1280

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af