Lordes nye album er færdigskrevet – se hendes direkte respons til gnaven fan

Lordes nye album er færdigskrevet – se hendes direkte respons til gnaven fan

I disse tider er kunst blevet en maskinagtig samlebåndsfornøjelse – eller sådan føles det i hvert fald, hvis man tager et kig ud over musiklandskabet. Seneste og bedste eksempel på dette er hele Frank Ocean-virakken og hvad der føltes som en evighed i forventningen om hans anden plade. Kunst kan ikke påskyndes, og det glemmer fans nogle gange.

Sådan står det efterhånden også til med Lorde, som vi sidst så noget til på egen musikalsk hånd helt tilbage i 2013, da hun udgav debutalbummet ’Pure Heroine’. I årene siden den fornemme debut er det ikke meget, man har hørt fra hende.

Men det står heldigvis anderledes til nu, da Lorde for nylig gik til modsvar på en Instagram-følgers flabede kommentar til et af den unge sangerindes seneste opslag på billedtjenesten.

»Tror du nogensinde vi får endnu et album (fra dig, red.), eller skal vi bare give op på dig som kunstner?«, lød kommentaren.

I et usædvanligt træk følte Lorde for at være klar i mælet og give svar på tiltale:

»Giv op på mig, hvis I har lyst! Jeg er en kunstner, og jeg skriver sange, når jeg har nok særlige historier at fortælle, og det er alt sammen mig, hver melodi, hver sangtekst – ikke et eller andet hold, som bare starter maskineriet op hvert halvandet år som et urværk«.

Denne udtalelse går meget godt i spænd med, hvad hun fortalte BBC i et interview fra 2014.

Derefter uddybede hun den nuværende albumstatus ved at afsløre, at alle sange er færdigskrevet. Nu mangler produktionsfasen bare.

Se det pågældende Instagram-opslag HER og Lordes fremhævede respons nedenfor.

lorde

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af