Onsdag til lørdag: Her er ugens 10 fedeste fester – High Life, Musikdagen og Natbar-åbning

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det fede discoliv på Bakken
Selv om det er onsdag skal træbenet jo luftes, og det kunne meget snildt være til denne disco- og boogieaften på Bakken. Onsdags-traditionen holdes i hævd af Club High Life, og det sker med ingen mindre end Vinnie Who, Theodor Clausen og Silvester i dj-borgen, da kødbyens klejne klinkelokaler også lægger hus til Silvester og Liss’ efterfest ovenpå deres dobbeltkoncert på Vega.

Club High Life
Onsdag den 17. august
Bakken
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bitchslap fester i Byhaven
Folkene bag Bitchslap Magazine er garanter for gode fester, så har du ikke andet at lave torsdag eftermiddag, bør du slå et smut forbi Pumpehusets Byhave, hvor der holdes fest i fællesskab med Silvertip Agency. Her fyres der op under en tilbagelænet sommerfest, hvor man kan opleve de to talentfulde bands, Tårn og Slowes, mens Fergus Murphy vender plader mellem koncerterne.

Bitchslap x Silvertip
Torsdag den 18. august, kl. 17
Pumpehusets byhave
Læs mere om arrangementet på Facebook

VICTORJONES5664
Prima dj’s til Manna-get down

Kulturhistorisk er manna noget, der kommer til én uventet i en stram situation, og i den forstand passer denne Manna-fest for såvidt ganske glimrende ind i billedet. Det er (endnu engang) torsdagsfesten til din undsætning, og Carsten Jensen og Torsten Cordes fyrer op for dansegulvet på Jolene Bar med et mix af alt fra dyb techno til dirrende disco.

Manna pres. Carsten Jensen x Torsten Cordes
Torsdag den 18. august
Jolene Bar
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Natbar gør comeback
Efter en længere sommerferie er Natbar endelig klar til en ny sæson fester i Bremen Teaters foyer. Åbningsweekenden skydes i gang fredag, hvor der er visning af dokumentaren ’Raving Iran’, inden Pelle Peter og Tykmesteren rammer dj-pulten for at levere den klassiske Natbar-privatfeststemning.

Lørdag er der igen dokumentarfilm på programmet (’Paris Is Burning’), inden Beatforskerne og Danmarks disco-aficionado numere uno, Christian d’Or, pakker pladetasken ud. Hertil har Natbar over sommeren arbejdet sammen med videoinstallationsfolkene i Obscura, som har pimpet dele af lokalerne op til den nye sæson.

Natbar: Åbningsweekend
Fredag den 19. august og lørdag den 20. august
Bremen Teater
Læs mere om arrangementet på Facebook

VICTORJONES8297
Fra Chateau Motels modeugeåbning i sidste uge. Foto: Victor Jones/Soundvenue.

Chateau Motel fyrer op under åbningsweekend
Efter at have lagt lokale til flere modeugefester i sidste uge, slår den nye natklub Chateau Motel officielt dørene op i denne weekend. Endnu er intet afsløret om premiereweekendens line-up, men til gengæld ligger det fast, at man kan hænge ud i stedets cocktailbar fra kl. 22, inden resten af husets mange etager og rum åbner fra midnat.

Chateau Motel Opening Weekend
Fredag den 19. og lørdag den 20. august
Chateau Motel
Læs mere om arrangementet på Facebook
Bitchslap3
Techno og industrial til din fest i kuben

Ingen festguide uden Culture Box. Heller denne gang, hvor Skudge Records okkuperer festboksen med to stærke navne. Den finske artist Mono Junk rangerer for de indviede som en sand techno-pioner af 90’ernes technobølge, men hans efne output fungerer for såvidt for alle. Når han optræder live denne aften, bliver det med alt godt fra hans lange karriere som sonisk fest-udsmykker i bagagen. Derudover kommer den svenske duo Skudge forbi og dunker dybe pulsslag lige i mellemgulvet, og det har de ry for at gøre på ganske smagfuld maner.

Culture Box x Skudge Records
Fredag den 19. august
Culture Box
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musik og chill på Amager
Musikdagen vender tilbage, og i år kan man blandt andet lægge ører til M.I.L.K’s charmerende flødebaserede soul- og r’n’b-opkog, Christian d’Ors excentriske crooner-pop, Sjæl I Flammers kantede autotuner-synthpop og dj-kollektivet Pladevennerne. Entreen er gratis, til gengæld skal mad og drikke købes på stedet.

Musikdagen
Lørdag den 20. august, kl. 15
Copenhagen Cablepark
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ny endagsfestival i Sydhavnen
Sydhavnen har måske ikke ry for at være Københavns hippeste kvarter, men lørdag fyrer en flok ildsjæle op under en gratis festival, der er søsat for at hylde bydelen. Fra kl. 13-22 kan man opleve solide navne som hiphopduoen Benal, electropop-eneren Kill J, r’n’b-talentet Emilie Ramirez samt en række dj’s

Stay True
Lørdag den 20. august kl. 13
Wagnersvej 19
Læs mere om arrangementet på Facebook

Absalon
Dansefest i nedlagt kirke

For et år siden blev kirken Absalon genåbnet som alsidigt kulturhus med alt fra fællesspisning og yoga til plademesser og koncerter på programmet. Det bliver fejret både lørdag og søndag, hvor der blandt andet er loppemarked, kagekonkurrence og live-musik. Det hele kulminerer med drinks og dansefest lørdag aften.

Absalon fødselsdagsweekend
Lørdag den 20. august kl. 22
Absalon
Læs mere om arrangementerne på HER og HER
Bitchslap9
CPH Deep holder hemmelig fødselsdagsfest

CPH Deep formår at pirre nysgerrigheden op mod deres tre-års fødselsdagsfest ved at holde aftenens line-up hemmeligt. Utraditionelt ja, men kudos for modet. Ambitionen er nemlig at skabe en helhedsoplevelse, hvor lys, lyd og indretning sender gæsterne i den syvende himmel. Eneste hints indtil videre er nogle »top notch« dj’s fra det store udland, som indhentes for at sætte fut i dansegulvet med elektronisk fortegn.

CPH Deep’s birthday bash
Lørdag den 20. august
IG60, Kødbyen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af