Se hele koncerter fra weekendens Lollapalooza festival – Future, Radiohead og Flume på programmet

Se hele koncerter fra weekendens Lollapalooza festival – Future, Radiohead og Flume på programmet

Den Chicago-baserede Lollapalooza Festival rundede i weekenden et skarpt hjørne med deres 25. udgave, men var man – ligesom os – ikke på de amerikanske breddegrader under festlighederne, er der netop faldet lidt godt af fra weekendens musikalske mekka. Red Bull TV har nemlig live-streamet koncerterne, ligesom de de gjorde på Roskilde Festival i år, og lige nu er de generøse nok til at genudsende optagelserne via deres website.

Pt. kan man fange Radiohead in medias res på den ene af de i alt tre kanaler, der ruller henover middag og helt frem til i aften. Red Hot Chili Peppers er også på programmet kl. 14.20, hvis man har lyst til at (gen)se en snas af de californiske funk-rockeres forkætrede live-aktiviteter fra 2016. Vores oplevelse på Roskilde festival var i hvert fald en smule lunken.

Ellers kan man fange Future, der desværre aflyste sit Roskilde-visit i år, samt Flume og Bloc Party senere på dagen som et plaster på fomo-såret, nu hvor festivalsæsonen så stille ebber ud. Radiohead-koncerten kører desuden igen i eftermiddag.

Se koncerterne og det fulde streaming-program HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af