Se Vince Staples fortolke OL-atleter i morsomt videoklip

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den unge rapper bag det dystopisvælgende og seksstjernede dobbeltalbum ’Summertime ’06’, besidder ikke kun lutter ondskab. Faktisk ser Vince Staples ud til at være noget nær en regulær komiker, når han ved lejlighed bliver tilbudt en passende scene.

Efter at have begået sig usandsynligt morsomt i både GQ’s tidligere kritikerlege og Pitchforks lignende ’Over/Under’-segment, har Staples nu fået en fast plads i GQ’s mandeunivers som altmuligmand inden for kritikkens gøremål.

Det skøre påfund hedder ’Vince Staples Reviews Every Fucking Thing’ og går, som navnet antyder, kort og godt ud på, at han giver sit besyv med i forhold til, ja, alting.

Senest har genstanden for den vittige kritik altså været nogle af dette års mandlige OL-atleter. Se det skælmske klip ovenfor, hvor Staples på lige dele vittig og observant manér sammenligner synkronudspring med FKA Twigs, bordtennis med crack og navnet Bob med selve den amerikanske kultur.

Læs også: Vince Staples løfter sløret for snarlig ep, ‘Prima Donna’ – James Blake og ASAP Rocky gæster

Læs også: Roskilde Festival: Vince Staples udkrængede koncentreret sin sjæl

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af