TopGunn skal i retten – tiltalt for vold mod 18-årig kvinde

TopGunn skal i retten – tiltalt for vold mod 18-årig kvinde

TopGunn skal snart i retten i Aarhus. Sangeren er blevet tiltalt for vold, det skriver Ekstra Bladet i dag.

Det drejer sig om en episode i Aarhus’ natteliv, hvor TopGunn i følge et nyt anklageskrift skulle have »slået en ung kvinde i ansigtet med en knytnæve og trukket hende i håret«. Kvinden var på det givne tidspunkt 18 år gammel.

Episoden fandt sted tilbage i februar, og Ekstra Bladet har været bekendt med den siden da, men har først offentliggjort historien i dag, da der altså nu foreligger et officielt anklageskrift mod TopGunn, som bliver tiltalt efter straffelovens paragraf 244.

Der foreligger pt. ingen officiel udmelding fra TopGunns lejr.

Læs også: 10 skæve til TopGunn – »Jeg har spillet for folkeskolelærere, der var mere grineren end folk i musikbranchen«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af