10 skæve til TopGunn

10 skæve til TopGunn
Foto: Morten Jerichau/TV2ZULU

Han har netop udgivet sit andet album ‘Ingen andre’, og snart spiller TopGunn hovedrollen i sin egen tv-serie ‘Fucking fornuftig’, der har premiere på TV2 Zulu den 30. august og derefter sendes fra den 14. september og efterfølgende mandage på TV2 Zulu og TV2 Play.

Vi prøver at lære TopGunn lidt bedre at kende via ti ikke helt almindelige spørgsmål. 

1. Hvad er det mærkeligste, du nogensinde har hørt fra en kvindelig fan?
»I min verden ville det mærkeligste vel egentlig være, hvis hun ikke ville have et billede. Når børn vil giftes og sådan noget – det er meget fedt, men jeg ved ikke, om det er mærkeligt«.

2. Hvad er det sløjeste crowd, du nogensinde har spillet for?
»Det var nok engang, jeg spillede til Spotifys firmafest. Jeg har spillet for folkeskolelærere, der var mere grineren end folk i musikbranchen«.

3. Hvilket tv-serie-cast ville du passe godt ind i?
»Friends’? ‘Manden med de gyldne ører’ ville jeg måske passe meget godt ind i?«

4. Hvilket ord eller sætning bruger du allermest lige nu?
»’Agtigt’, måske? Eller ’ikk’? Men det har jeg sagt altid«.

5. Hvis du skulle være professionel sportsudøver, hvilken sport ville du så spille?
»Golf! Det er svedigt. Jeg hader lidt golf, men de andre spiller meget golf, så for deres skyld. Er det en sport overhovedet? Skal sport ikke være noget, man sveder af?«

6. Hvis du ikke spillede dig selv i ‘Fucking fornuftig’, hvem skulle så spille dig?
»Godt spørgsmål. Men det er der jo ingen, der kan, fordi det er så real. Men hvis det skal være et helt tørt svar, så er Mads Mikkelsen altid dope at have med. Han kan godt levere et skænderi og sådan. Men der er jo ikke nogen, der kan spille mig. Det er det, der er hele ideen, og derfor vi har lavet det. Fordi hvis nogen kunne spille den karakter, ville det jo bare have været en eller anden middelmådig rapper, der havde gjort det, som var blevet castet til at være en eller anden figur. Men det er skrevet af os og lavet af os – for sådan nogle som os«.

7. Hvordan ville din mor beskrive dig?
»Det ved jeg ikke. Pissegrim«.

8. Hvilken sang sætter du på, når du har the blues?
»Lige for tiden er jeg ikke særligt ked af det, det går meget godt. Solen skinner og sådan noget. Men jeg hører mest salsa lige nu«.

9. Danser du det også?
»Nej, jeg er ved at lære lidt, men det går ikke så godt. Det er fordi jeg skal være med i ’Vild med dans’. Ej, det skal jeg ikke. Men det havde været fantastisk«.

10. Hvad er det værste råd, du nogensinde har fået i musikbranchen?
»Det kommer i serien ’Fucking fornuftig’ på Zulu«.

Læs anmeldelse: TopGunn ‘Ingen andre’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af