Video: Bon Iver, Chance og Francis slår sig sammen på scenen, laver ‘Friends’-dansen

Video: Bon Iver, Chance og Francis slår sig sammen på scenen, laver ‘Friends’-dansen

Weekendens helt store historie var Bon Iver, som endelig annoncerede deres nye album ’22, A Million’. Nyheden faldt midt i frontmand Justin Vernon og Aaron Dessners Eaux Claires Music Festival i Wisconsin, hvor Bon Iver også gav koncert med en stribe af de nye numre.

Det var dog ikke det eneste, der skete under festivalen. Vernon havde også inviteret vennerne fra Francis and the Lights til at optræde, og her kom der gæster på scenen.

Francis’ nummer ‘Friends’ er oprindeligt med Vernon og Kanye West som gæster, men i Wisconsin måtte publikum ‘nøjes med’ Vernon og så Chance the Rapper, som indtog scenen og gav sig i kast med den karakteristiske dans fra musikvidoeen.

Chance spillede endda også sit eget nummer ‘Summer Friends’ for at blive i venneånden.

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af