Kaytranada deler nyt Soundcloud-mixtape – hør ‘0.001%’

Kaytranada deler nyt Soundcloud-mixtape – hør ‘0.001%’

Genreekvilibristen Kaytranada vandt forleden den canadiske musikpris Polaris Music Prize for sit debutalbum ’99.9%’, der udkom i maj måned. Kort efter albummets udgivelse kunne han i et interview med Zane Lowe tilmed afsløre, at han på daværende tidspunkt arbejdede på et kommende mixtape ved navn ’0.01%’.

Dette mixtape ser ud til at være ude nu, men med et lidt ændret navn (der er kommet et ekstra ‘0’). Således kan man på hans Soundcloud-profil finde et nyt mix med navnet ’0.001%’, der strækker sig over næsten halvanden time.

Mixet indeholder en række forskellige remixes ved siden af både gamle og nye beats fra blandt andet Chance the Rapper, Freddie Gibbs og Usher.

Hør hele molevitten nedenfor – og download det kvit og frit på mandens egen Soundcloud-profil lige HER.

Bemærkelsesværdigt er det, at dette nye Soundcloud-mix lagt sammen med debutalbummets titel ikke udgør de attråværdige 100 procent, men i stedet blot 99,901 procent. Om dette betyder, at der er endnu mere musik på vej – muligvis i form af et mixtape ved navn ‘0.99%’, der ville fuldføre de 100 procent – må tiden vise.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af