Planlæg din weekend: Her er ugens otte fedeste fester

Bakken
P6 Beat tager på Bakken

På fredag kan du kickstarte weekenden tidligt, når P6 Beat fra kl. 14 holder ’Shirt Fredagsbar’, hvor man opfordres til at komme iført sin sejeste band-t-shirt. Fra kl. 15-18 er der live-radio, derefter underholder radiokanalens værter bag pulten, inden klubveteranerne Steen Kong og Dan M kl. 21.00 spinner house-, techno- og disco-vinyler til Sjæl i Sjæl-arrangementet.

P6 Beat Shirt Fredagsbar + Sjæl til Sjæl
Fredag den 23. september
Bakken
Læs mere om P6 Beat-arrangementet HER og efterfesten HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hiphop-fest til årets sidste Fredagsrock
Tivoli lukker årets serie af Fredagsrock-koncerter med et brag, når Plænen indtages af et særdeles potent hiphop-trekløver bestående af Sivas, Gilli og duoen MellemFingaMuzik.

Alle har de sat et markant præg på den danske gaderap, der har domineret de seneste par år, og det er gennem tiden blevet til samarbejdet på kryds og tværs, som med garanti vækkes til live på Plænen. Glæd dig blandt andet til ’A.P.Møller’, ’Lige her’ og ’Trykker sedler’, hvor de fire rappere krydser versklinger.

Fredagsrock
Fredag den 23. september
Tivoli
Læs mere om arrangementet HER

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Privatfest med husvenner
En essentiel del af Natbars dna er den løsslupne privatfeststemning. Fredag får det en ekstra dimension, når to af de mest flittige gæster danner fælles front. Her langer det omvandrende musikbibliotek Christian d’Or floor fillers og sjældenheder over disken i selskab med ligeså smag- og stilbevidste Cohnny Jazz.

Natbar
Fredag den 23. september
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ibyen fyrer op under Chateau Motel
I sine korte tid har festcentralen Chateau Motel blandt andet udmærket sig ved at invitere andre indenfor til at kuratere stedets fester. Denne weekend er ingen undtagelse, når Ibyen checker ind fredag aften.

Fra kl. 20-22 er der gratis entré, bar og (et begrænset antal) burgere. Derudover kan man i løbet af aftenen opleve koncerter med den melankolske r’n’b-crooner Lord Siva og den lovende electropopgruppe Silvester samt et omfattende dj-lineup op, der blandt andet tæller house-talentet Kasper Marrott, disco-afficionadoen Christian d’Or og dj og kulturskribent Lucia Odoom.

Ibyen på Chateau Motel
Fredag den 23. september
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nørrebro-rapper fejrer udgivelse på hjemmebane
På fredag udsender Nørrebro-rapperen Amro sin debut-ep, ’Sort Dannebrog’, og det fejrer han meget naturligt på hjemmebane. Rust lægger således lokaler til et releaseparty, hvor aftenens hovedperson selvfølgelig optræder live på Mainfloor, bakket op af Emil Degner og Elias Boudoudou.

Amro x Rust
Fredag den 23. september
Rust
Læs mere om arrangementet på Facebook

loppen
Loppen holder gadefest

Denne weekend fylder Christiania 45 år, og det halvrunde hjørne fejrer Loppen på lørdag ved at fyre op under en massiv gadefest på området uden for spillestedet. Fra kl. 15-03 kan man feste igennem til rutinerede vinyljonglører som Tue Track, Ras Money (også kendt som Raske Penge) og Pladevennerne.

Lørdag den 24. september kl. 15
Loppen, Bådsmandsstræde 43, København

Christiania 45 år
Lørdag den 24. september
Loppen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Basement på Vesterbro rykker igen
Så sker der igen ting og sager i Basement på Vesterbro. Denne gang står Fast Forward Productions bag arrangementet Fall In Parts #1, der fokuserer på det nye pladeselskab Ectotherm, som styres af Courtesy og Mama Snake (halvdelen af Apeiron Crew). De to damer indtager selvfølgelig pulten selv og får også selskab af blandt andre Rune Bagge og DJ Ibon.

Fast Forward Presents: Fall In Parts #1
Lørdag den 24. september
Basement
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britisk housemusik på Boxen
Leon Vynehalls ‘Rojus’-album fra i år havde undertitlen ‘Designed to Dance’, og den britiske producer og dj excellerer da også i housemusik, som er skræddersyet til et dansegulv. Vynehall står i front for et yderst skarpt Culture Box-lineup lørdag, som også indebærer Erosion Flow, Tim Driver og JKamata.

Culture Box Presents: Leon Vynehall
Lørdag den 24. september
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af