Soundvenue præsenterer Bikstok til ny omgang Konfetti på Papirøen

Soundvenue præsenterer Bikstok til ny omgang Konfetti på Papirøen
Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman. (Foto: Daniel Hjort/Soundvenue)

Så er det tid til en ny omgang Konfetti. Hver måned præsenterer Soundvenue og Lenovo koncerter på Papirøen, som du kan nyde ganske gratis i kombi med mad fra Copenhagen Street Foods mange foodtrucks og stader.

Næste udgave løber af stablen den 29. september, og denne gang er der dancehall og reggae på programmet, når Bikstok svinger taktstokken over Papirøen.

Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman var om nogen foregangsmænd på den danske dancehall-scene, da de i 2005 udsendte milepælen ‘Over stok og sten’, og efter ti års pause vendte de så tilbage i 2015 med ep’en ‘Uranium’ efter genren for alvor havde indtaget det danske land.

»Hvad gider jeg overhovedet at lave, når der er så mange, der har kopieret dig?«, udtalte Blæs Bukki i vores interview sidste år, men trioens ekvilibristiske omgang med ord og dubbet dancehall satte for alvor landets unge lyddrenge på plads.

Bikstok giver sjældent koncerter i disse dage, men nu kan de altså opleves gratis til Konfetti.

Konfetti præsenteres i tæt samarbejde med Lenovo.

Konfetti feat. Bikstok + dj-set fra T.O.M.
Papirøen, København
Torsdag den 29. september
Fri entré
Tilmeld dig på Facebook HER

Læs interview: Bikstok taler ud: »Det er ren hiphoptradition at brække sig ud over andre«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af