Grimes deler syv nye, vilde videoer: »No crew, makeup, cameras, lights – just us and a phone«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Grimes i begyndelsen af året rejste Europa rundt med sit ganske sublime album ‘Art Angels’, havde hun åbenbart endnu mere energisk galskab at dele ud af, end vi fik glæde af på scenen. Undervejs på den såkaldte ‘Acid Reign’-turné har den gode Claire Boucher nemlig begået en række vanvittige, kreative udfoldelser foran et telefonkamera.

Optagelserne har i deres 38 minutter lange helhed fordelt over syv videoer fået titlen ‘The Acid Reign Chronicles’, og de er optaget af frøken Boucher selv, hendes bror Mac og hendes bedste veninde Hana, der var med som opvarmning på en del af turnéen. Som Boucher skriver via Twitter, er der tale om »guerilla style vids a la realiti«, men det gør dem på ingen måde mindre spændende – tværtimod.

Videoerne, hvori den kvikke europæiske seer vil kunne genkende en storby eller to, hører til fire ‘Art Angels’-tracks og tre Hana-numre hentet fra hendes selvbetitlede debut-ep. ‘World Princess Part 2’, ‘Butterfly’, ‘Scream feat. Aristophanes’, ‘Belly of the Beat’ (alle med Grimes) samt ‘Chiimera’, ‘Underwater’ og ‘Avalanche’ (med Hana).

Læs også: Disse album skal du høre i oktober – med Beck, NxWorries og Smerz

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af