Her er ugens otte fedeste fester – Vice, Fest i Nordvest og Emil Langes Lortelounge

Vi guider ugentligt til de bedste tilbud i nattelivet.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Aarhus-festival med masser af talent
Tre dage pakket med spændende navne fra den danske undergrund. Det er parolen for Flux Festival i Aarhus, der har et ret så bugnende program af talenter som Gents, Sjæl I Flammer, Modest og Smerz.

Flux Festival
13.-15. oktober
Tape og Teatret Gruppe 38
Læs mere om festivalen på Facebook 
NeverCameHemmelig klubaften lover masser af intimitet
What Never Came er navnet på et nyt og meget hemmeligt klubkoncept. Pladsen er sparsom, så location og aftenens live-navn bliver først annonceret på dagen via Instagram. Dj-lineuppet er dog afsløret og består af blandt andre Louis Petri og Amalie Smed.

What Never Came / Part 1: Let Love Remain
Torsdag den 13. oktober
Ukendt location
Læs mere om festen på Facebook

Nordvest Kulturnatten sætter fut i Nordvest
Kulturnattens mylder af børn og midaldrende mennesker er ikke altid lige ophidsende, men hvis man vender snuden mod Nordvest, kan man alligevel få noget ud af aftenen. Her er der nemlig fest i industrilokaler på Glentevej, hvor man kan drikke lokalbrygget øl, spise gourmet-toast og danse til funk, soul, disco og hiphop.

Fest i Nordvest
Fredag den 14. oktober
Glentevej 70a
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES5664
Jolene. Foto: Victor Jones/Soundvenue.

Vice fejrer nyt magasin på Jolene
Når Vice udsender nyt magasin, er tommelfingerreglen, at der følger en gedigen abefest med. Det er også tilfældet med det nye ’The Sick Day Issue’, der bliver fejret på fredag på Jolene. Udover at bladre i det nye magasin, kan man opleve danske Farveblind live og dj-set fra franske Alex, Dee Brown og Mads Bjerregaard.

Vice x Jolene
Fredag den 14. oktober
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

LangeEmil Lange overtager Chateau Motel
Emil Lange har længe huseret i det københavnske natteliv som dj, festarrangør og generel entertainer, og han havde også en finger med i spillet i forhold til musikprofilen på Sunday. Derfor giver det god mening, at han fredag rykker ind på Simon og Simons nye klub, Chateau Motel, til en aften døbt ’Emil Langes Lortelounge’.

Der loves hiphop i stride strømme, og Lange har til lejligheden inviteret to gamle venner med ind på motellet i form af Eloq og Nørrebrobandet Krillefar, som i tidligere tider huserede under party-aliasset AK*47.

Emil Langes Lortelounge
Fredag den 14. oktober
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbagelænet fredagsbal
Søger du tilbagelænet privatfeststemning, har Natbar siden 2012 været et af hovedstadens bedste bud. Fredag bliver de gode vibrationer bag pulten leveret af et bomstærkt tagteam bestående af Anders Dixen (også kendt som Unkwon og medlem af AV AV AV) og en anden ven af huset i skikkelse af Massimo.

Natbar: Massimo & Dixen
Fredeag den 14. oktober
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Girl power anno 2016
Har din weekend brug for et feministisk festindspark, kan du med fordel lægge vejen forbi Generator Hostel lørdag aften. Her står programmet nemlig på girl power anno 2016.

Øverst på plakaten er danske Mendoza, hvis skarpt optrukne electropop og manga-inspirerede image har sikret hende en kontrakt med det store amerikanske label, Atlantic. Før og efter hendes koncert står festkollektivet Lonely Girls Sad Club (som Mendoza også er en del af) bag pulten.

Lonely Girls Sad Club
Lørdag den 15. oktober
Generator
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ruba’Dub fester på en søndag
At kalde Ruba’Dub på Stengade en hjørnesten i dansk dancehall er nærmest en underdrivelse, for det er her en lang række af de navne, der nu dominerer radio og streamingtjenester, har trådt deres første musikalske skridt. Søndag går det endnu en gang ned, og denne gang er det lydsystemet Bubbles Hi-Fi, der styrer løjerne.

RubA’Dub Sundays
Søndag den 16. oktober
Spillestedet Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af