Joey Bada$$ sampler ‘Narcos’-temaet på den spanskklingende ’Front & Center’

Joey Bada$$ sampler ‘Narcos’-temaet på den spanskklingende ’Front & Center’
Foto: Tim P. Whitby/Getty Images

Fans af Joey Bada$$ har sikkert ventet i spænding på ny musik fra newyorkeren med hang til gylden 90’er-hiphop, lige siden han i starten af 2015 udgav debutpladen ’B4.DA.$$’.

Siden albummet har Bada$$ dog vist sig også at have interesse – og talent – for tv-serier, da han overraskende landede en mindre rolle i anden sæson af den dystre hackerserie ’Mr. Robot’.

Nu står Bada$$ dog klar med ny musik igen, og som en interessant krølle på historien har hans nyeste nummer, ’Front & Center’, en forbindelse til en anden populær tv-serie, nemlig Netflix’ ’Narcos’.

Sangens producer, Cookin Soul, sampler den brasilianske sangskriver Rodrigo Amarantes bolero-sjæler ’Tuyo’, bedst kendt som narkodramaets kendingsmelodi. Det høres tydeligt i den delikate spanske guitar, der klinger i baggrunden, mens der slynges rim ud på både engelsk og stedvist spansk.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af