Noah Carter deler splinterny banger – se musikvideoen til ‘B.O’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter i lang tid at have været omgivet af en mytisk tåge, gav B.O.C.-rapperen Noah Carter i slutningen af september endelig lyd fra sig med sit første track ved navn ’Do You’. Den r’n’b-svingende førstesingle emmede af potentiale og ledte manges opmærksomhed mod den talentfulde Nørrebro-musiker.

Nu viser det sig, at han ikke kun mestrer den svævende r’n’b. Carter har netop sluppet musikvideoen til sin splinternye banger ’B.O’, der med ominøst klaver og dundrende bas danner rammerne for et væsentligt mere angrebslystent track end forgængeren.

‘B.O’ er produceret af Jens Ole McCoy fra Ukendt Kunstner, og videoen er instrueret af Jan Laumark og Jonas Risvig.

Er man interesseret i at se mere til Noah Carters talenter, kan man med rette tage ind og se hans første koncert nogensinde til Red Bull Sound Select på onsdag i Pumpehuset. Læs mere om koncerten på Facebook HER.

Læs interview: Hold øje med Noah Carter: »Når jeg når til track 50, er det game over«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af