Top Tracks: Her er ugens otte bedste nye sange – med Mø, Kid Cudi og Smerz

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Mø ‘Drum’

slap torsdag aften sin nye single ‘Drum’, der er affattet i selskab med Charli XCX, Noonie Bao (som også var med til at skrive ’Final Song’) og produceren Bloodpop, som har lavet musik med Grimes, Justin Bieber og i øjeblikket arbejder med Lady Gaga. Bundlinjen buldrer endnu engang i tropical house-kategorien, men denne gang mere underspillet.


2. Kid Cudi ‘Surfin”

Kid Cudis seneste udgivelse skal fungere som lukker på hans nyligt udskudte album ‘Passion, Pain & Demon Slayin’’ og er en optimistisk og munter sag – til trods for at rapperen for nyligt gik på afvænning for svær depression. Lydsiden glinser af funk, er snedkereret af Pharrell og befolkes af en upbeat Cudi.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Amber Coffman ‘All to Myself’

Amber Coffman kan meget mere end at lægge vokal til Major Lazers kæmpehit ‘Get Free’ og agere guitarist og følsom sangerinde for Dirty Projectors. Selv om hun fra start har besiddet en afgørende rolle i indiebandet, er hun ved siden af gået på musikalsk soloridt med den sensitivt svajende ’All to Myself’ fra hendes kommende debutalbum ’City of No Reply’, der dog endnu ingen udgivelsesdato har.


Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Smerz ‘Sure’

Den norske electropop-duo beviser med ’Sure’ atter engang deres alsidighed. Det nye track er en skrøbelig og afdæmpet affære, der er noget mere nedsynket end den klubpumpede baslyd og det æteriske tempo, som de tidligere demonstrerede med henholdsvis ’Because’ og ’Blessed’. Forvent sangen på pigernes kommende ep ’Okey’, der lander den 14. oktober.


5. NxWorries ‘Get Bigger / Do U Luv’

Nøjagtig som med den foregående ’Lyk Dis’ fra funkduoens kommende album ’Yes Lawd!’, er ’Get Bigger / Do U Luv’ en forførerisk nedkogning af både jazz, soul, hiphop og rock. Man kan ikke andet end at glæde sig overordentligt meget til Anderson .Paak og Knxwledges fællesplade, der lander den 21. oktober.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. SremmLife Crew ‘Ball Out the Lot’

Yes, Rae Sremmurd-drengene har simpelthen en udvidet klike ved navn SremmLife Crew. Der er tale om de ligesindede Riff 3X, Impxct og Bobo Swae, som har udgivet en banger så sorgløs og hedonistisk, at den ubesværet kunne have figureret på broderparrets seneste ’SremmLife 2’-album.


7. Carmon ‘Numero Uno’

Nivå-rapperen Carmon fra makkerparret DC er gået i offensiven med sin betontunge gaderap. Tidligere på ugen var det med bangeren ’Stadig original’, og nu er også den blødere og pianofyldte ’Numero Uno’ sluppet som anden halvdel til den samlede dobbeltsingle.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. M.I.L.K. ‘U and Me’

Emil Wilk er atter engang tilbage med solfyldt og drømmende soul, som man kan varme sig på her i efterårets spæde begyndelse. Den luminøst dansable ‘U and Me’ følger i hælene på den tidligere ‘Following the Sun’ som et slags optaktsnummer til, når en fest lige skal til at bryde ud i lys lue.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Apple Music HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af