Anderson .Paak og Knxledge klar med debutalbum som NxWorries – hør første sexede skæring fra ‘Yes Lawd!’

Anderson .Paak og Knxledge klar med debutalbum som NxWorries – hør første sexede skæring fra ‘Yes Lawd!’

Yes Lawd! Det er en passende første tanke, og det er umuligt at læse udråbet uden at høre Anderson .Paaks stemme for sit indre øre (i hvert fald hvis man har hørt ‘Suede’ en gang eller ti). Men nu er det også gået hen og blevet titlen på det kommende album fra Paak og hans producer-partner in crime, Knxledge, der sammen udgør duoen NxWorries.

Albummet bliver hiphop-duoens første langspiller, der følger op på sidste års ep ‘Link Up & Suede’. Sidenhen har Paak som bekendt udgivet sit stærke udspil ‘Malibu’, mens Knxledge har udgivet en mindre række mixtapes. Det – samt et tætpakket turnéprogram, der desuden tog Paak til Danmark hele to gange i løbet af året – har dog ikke stoppet det californiske makkerpar fra at kreere hele 19 nye numre, der lander på ‘Yes Lawd!’ den 21. oktober.

Offentliggørelsen kommer i selskab med første track fra albummet, den underspillet funky, smittende smooth og seriøst sexede ‘Lyk Dis’.

Lyt med på ‘Lyk Dis’, se hele tracklisten til ‘Yes Lawd!’ herunder og husk desuden at tjekke det nye Soundvenue-magasin ud, hvor Paak pryder forsiden.

Læs også: Se Mac Miller og Anderson .Paak fyre op for den funky ‘Dang!’ hos Stephen Colbert

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Yes Lawd!:
1. “Intro”
2. “Livvin”
3. “Wngs”
4. “Best One”
5. “What More Can I Say”
6. “Kutless”
7. “Lyk Dis”
8. “Can’t Stop”
9. “Get Bigger / Do U Luv”
10. “Khadija”
11. “H.A.N.”
12. “Scared Money”
13. “Suede”
14. “Starlite”
15. “Sidepiece”
16. “Jodi”
17. “Link Up”
18. “Another Time”
19. “Fkku”

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af