Her er ugens 10 fedeste fester – grime, Bisse og release-party i Kødbyen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elektronisk release-fest i Kødbyen
Silas Moldenhawer og Jonas Kenton har gang i lidt af hvert. De udgør tilsammen halvdelen af When Saints Go Machine, men klør i øjeblikket på med deres house-duo Kenton Slash Demon, som blandt andet har været på turné med Flume. Midt i det hele har makkerparret dog haft tid til at udgive en ny ep under navnet Klorin sammen med Lust For Youth-frontmanden Norin.

’Noncompliance’ udkom i fredags, og selv om stilen her er ambient, kan man forvente masser af house, når Kenton Slash Demon står bag pladespillerne til udgivelsens release-fest på Jolene. Klorin-makkeren Norin samt Kristian Kjôller runder dj-plakaten af.

WAA Industry: Klorin Release Party
Fredag den 11. november
Jolene Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Grime på Rust
Britiske J Hus har på rekordtid fået skabt sig et navn som en af bannerførerne på den sprudlende grime-bølge, der er blevet banket op i Storbritannien på det seneste. Inspirationen skeler til dancehall, afrobeat og r’n’b, og med sit roste mixtape ’15th Day’ fra sidste år, er den unge grime-rapper klar til at bevise sit værd, når han fredag indtager dansk grund på Rust.

Rust Natklub: J Hus (natkoncert)
Fredag den 11. november
Rust
Læs mere om festen på Facebook

circle visionTunge basstød til leveren
Har du lyst til at få flyttet rundt på dine indre organer, er basentusiasterne fra Circle Visions klar til at assistere. Fredag blænder de op for en aften med fuld fokus på tuuung basmusik, dubstep og drum’n’bass. Fra England kommer Coki, mens lokale connaisseurer som 2000F og Thomas Knak også bidrager til løjerne.

Circle Vision
Fredag den 11. november
Spillestedet Stengade
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kulturkassen inviterer Rumpistol
Endnu engang slår Culture Box dørene op for et væld af producere og dj’s, når de på fredag ryster kulturposen med Rumpistol som tilløbsstykke. Multitalentet, der civilt hedder Jens B. Christiansen, har allerede tilbagelagt et imponerende elektronisk virke, og denne aften vil han med lokale Unkwon og Skarn ved sin side tænde op under et live-sæt i main room. Red Box-kælderen har Flip, Denis Horvat og Blagger på plakaten.

Culture Box presents: Rumpistol
Fredag den 11. november
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

ukiyoJapansk tema på Chateau Motel
Weekendens mest eksotiske kluboplevelse i hovedstaden finder sandsynligvis sted på Chateau Motel. Her løber den anden udgave af konceptet Ukiyo af stablen fredag aften, og Facebook-eventen lokker med japansk hiphop-lounge, dystre kunstinstallationer fra Solens Land samt tyske Teenage Mutants bag pulten.

UKIYO x Chateau Motel
Fredag den 11. november
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Basglad monsterfest i Pumpehuset
Pumpehusets fundament får sig en gedigen rystetur, når Jon Gooch aka Feed Me lægger vejen forbi med sit monsterklædte basshow fredag. Med afsæt i både drum’n’bass, EDM og electrohouse har han efterhånden etableret sig som en succesfuld producer i både undergrunden og i bredere forstand, og med sit nye album, ’Feed Me’s Family Reunion’, med i tasken, er der lagt op til spænd-hjelmen-fest. Lokale Fabian Mazur agerer support i aftenens anledning.

Feed Me
Fredag den 11. november
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bisse laver ravage i Nordvest
Lørdag kan du komme til støttefest for teaterkompagniet Supertanker, og hvis det ikke er motivation nok til at cykle til Bolsjefabrikken på grænsen mellem Nørrebro, Østerbro og Nordvest, kan aftenens musikalske hovedperson måske lokke.

Her kan man nemlig opleve det forrygende musikalske fænomen Bisse, der har høstet masser af anmelderros, senest for albummet ’Højlandet’, der udkom i sidste måned. Derudover er der improvisationsmusik, lydkunst og oplæsning, inden Frej Levin lukker festen ned med ond funk på pladespillerne.

Supertanker Extravaganza #1
Lørdag den 12. november
Bolsjefabrikken
Læs mere om festen på Facebook

mads axelsen natbarUlvetimefest på Natbar
Radiovært med mere Mads Axelsen gør sig også som dj, og lørdag er han hevet ind for at traktere Natbars gæster med det bedste fra musiksamlingen. Herefter hopper Jesper Rummenigge, der har for vane at mikse house, indie og disco, bag pulten i de efterfølgende små timer.

Natbar: Mads Axelsen + Jesper Rummenigge
Lørdag den 12. november
Natbar
Læs mere om festen på Facebook

blitz club80’er-nostalgi på Bakken
Menuen står på længselsfuld dyrkelse af 80’er-discpipliner som new wave og new romantic, når The Blitz Club endnu en gang indtager Bakken. Det bliver dog ikke ren nostalgi, for udover dj-sets fra blandt andre Sebastian Gabe og Victor Palsby er der koncert med det nye postpunkband Ashes of Andruszkow.

The Blitz Club
Lørdag den 12. november
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Elektronisk fest i kælderdybet
Efter en længere stille periode er der igen kommet liv i Basements kælderdyb. Festarrangørerne i Fast Forward Productions blænder således op for sit tredje ’Falls Apart’-arrangement på lørdag, hvor et tungt hold med folk som Apeiron Crews Mama Snake og Bunkerbauer-affilierede Lasse Vind og Lund & Rønde underholder.

Fall In Parts #3
Lørdag den 12. november
Basement
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af