Her er ugens syv fedeste fester – grime på Chateau Motel, svensk rap og lagune-rave

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Original britisk grime på Chateau’et
Fredag aften sætter Chateau Motel spot på grime, når klubben i samarbejde med Droz Daily Steezin slår dørene op for den første udgave af kvartalsfesten The Jungle, der inviterer den britiske rapper Bonkaz og hollandske Patta Soundsystem indenfor. Hiphop, trap, electro og andre urbane genrer er på menuen i anledning af en festhyldest til Københavns rå byliv, der betegnes som en sprudlende betonjungle. I cocktailbaren – i dagens anledning omdøbt til Emil Langes Lorte Lounge – styrer Emil Lange slagets gang.

Er man i early bird-humør, er der også bombastisk førfest i det gamle Musikteater på Kronprinsensgade 7 (21.00-23.00), hvor endnu et grime-håb, Dave – der er aktuel med ep’en ’Six Paths’ og for nyligt har fået et remix-co-sign af Drake – lægger vejen forbi.

The Jungle feat Bonkaz & Patta Soundsystem
Fredag den 18. november
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tysk techno-es gæster Boxen
Selv om han først for alvor begyndte at røre på sig i 2011, har tyske Recondite med udgivelser for labels som Ghostly, Hotflush og Dystopian siden etableret sig som en af den moderne technos mest interessante navne.

Fredag kan han opleves live på Culture Box, hvor han regerer i stuen sammen med ligeledes tyske RNDM og islandske Primal. I kælderen styrer det danske elektroniske label Concealed Sound løjerne, og deres håndlangere denne aften er Jesper Mygind og Martinez.

Culture Box presents: Recondite + RNDM
Fredag den 18. november
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

fyraftensboogieFyraftensboogie kurerer vintersnuen
Er stemmen hæs og næsen fuld af snot, kan du enten ringe til lægen eller smutte forbi Jolene på fredag. Her langer rutinerede Fyraftensboogie nemlig musikalske vitaminer over disken, når makkerparret 2000F og JG giver den gas på stålhjulene med boogie, disco, soul og andet godt under overskriften ’#vinterkuren’.

Fyraftensboogie #vinterkur
Fredag den 18. november
Jolene Bar
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jamaicansk galskab på Pumpehuset
Selv om vintermånederne så småt er over os, lover Pumpehuset varm og vild dancehall-galskab fredag. Det sker i forbindelse med et sandt slaraffenland af jamaicanske artister og ditto godter, der med Razor B i spidsen byder på alt lige fra to opgraderede dansegulve, hårde dance-crews og jamaicansk rompunch til unrulyness.

Dancehall Madness: The Upgrade feat. Razor B (Jam)
Fredag den 18. november
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Svensk rap-crew runder Rust
De seneste år har den svenske rapper Yung Lean fået en del international opmærksomhed for sin syrede rap og ungdommelige attitudeleg. I forlængelse af det har hans crew, Sad Boy Crew, også fået spotlyset rettet mod sig under deres musikalske alias Gravity Boys (undertiden også som Drain Gang).

Lørdag serverer medlemmerne Thaiboy Digital, Ecco2k og Bladee deres krøllede tekster og mørke produktioner på Rust, hvor Jason Rivera og DJ Graded underholder før og efter koncerten på mainfloor. I Bassment er aftenens værter Club Cocoa.

Rust Natklub & Flavour: Gravity Boys / Drain Gang ϟ Fiend Tour
Lørdag den 19. november
Rust
Læs mere om festen på Facebook

superhypeGlobale rytmer i Kødbyen
Menuen er særdeles alsidig, når klubkonceptet Super / Hype lørdag checker ind på Bakken. Her står de tre pladevendere, Linus E, Anders Tresselt og J.J. Wild, for at udvælge globale floorfillers fra et bredt udvalg af genrer – alt fra dancehall, afrobeat og fransk rap, til grime, ghettopop og urban.

Super / Hype
Lørdag den 19. november
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

seaworld bakkenLagune-rave på rockbar
Drone bliver normalt betragtet som en rockbar, men lørdag får anlægget en anden lyd, når klubaftenen Seaworld indtager de rå lokaler. Her kan man flytte fødderne til det nye projekt Every101, house-produceren Daniel Boserup og acid-aficionadoen Pitch B Itch. Drone har for nyligt tillagt sig en ny musikprofil, så der er mere elektronisk på programmet hver lørdag.

Seaworld #004: Daniel Boserup // Every101 // Pitch B Itch
Lørdag den 19. november
Drone
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af