Hør Matthew E. White og Flo Morrissey fortolke Frank Ocean – nyt fælles album på trapperne

Den amerikanske soulsanger Matthew E. White og den britiske folkfe Flo Morrissey ligner og lyder begge som nogle, der har det ene ben eller begge plantet i de sene 60’eres hippieæra, og derfor giver det god mening, at de to nu har slået sig sammen i et fælles projekt.

Der er tale om coveralbummet ‘Gentlewoman, Ruby Man’, der lander den 13. januar til næste år og rummer fortolkninger af sange fra kunstnere så forskellige som Frank Ocean, James Blake, Leonard Cohen og The Velvet Underground.

Makkerparret har i forbindelse med annonceringen delt en overmåde hyggelig minidokumentar fra studiet, hvor de forklarer om samarbejdet, og hvor du tilmed kan høre en bid af deres version af Frank Oceans ‘Thinkin’ Bout You’. Lyt også til deres behageligt soulede version af ‘Look At What The Light Did Now’ af Little Wings hos Spotify her, og se albummets cover og trackliste nedenfor.

FLORMORISSEYCOVER‘Gentlewoman, Ruby Man’

01. ‘Look At What the Light Now’
02. ‘Thinkin’ Bout You.
03. ‘Looking for You’
04. ‘Colour of Anything’
05. ‘Everyone Loves the Sunshine’
06. ‘Grease’
07. ‘Suzanne’
08. ‘Sunday Morning’
09. ‘Heaven Can Wait’
10. ‘Govindam’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af