Lorde giver lang update på sit næste album: »Det bedste jeg har skrevet i mit liv«

Lorde giver lang update på sit næste album: »Det bedste jeg har skrevet i mit liv«
Foto: Roger Kisby/Getty Images

Da Lorde i slutningen af august gav en flabet fan svar på tiltale over et spørgsmål om hendes næste album, kom det samtidig frem, at efterfølgeren til hendes debutværk fra 2013, ’Pure Heroine’, var gået i produktionsfasen.

I samme ombæring forvissede Lorde om, at hendes musik ikke er noget, man kan skynde på, og at hun arbejder på nyt materiale, når der er grundlag for det. Netop dette ræsonnement har den newzealandske sangerinde nu uddybet i et enormt opslag på Facebook i forbindelse med sin 20-års fødselsdag.

Blandt en masse eksistentielle overvejelser over endelig at være fyldt 20, kommer hun i sin coming-of-age-tankestrøm ind på, at næste album betyder afgangen fra teenagelivet – og dermed helt nyt materiale.

»At skrive ’Pure Heroine’ var min måde at nedfælde vores teenage-herlighed på, at kaste evigt lys på det, så den del af mig aldrig dør, og denne plade – ja, den handler om det næste, der kommer«, udlægger Lorde om næste akt.

Specifikke detaljer såsom titel og udgivelse afsløres ikke, men hun kalder værket for det bedste, hun har skrevet nogensinde, og at hun dårligt nok kan tilbageholde de saftige detaljer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af