Musik i Lejet afslører Mew som første hovednavn – nyt album på vej

Musik i Lejet afslører Mew som første hovednavn – nyt album på vej

Den nordsjællandske sommerfestival Musik i Lejet har på få år fået opbygget sig et populært ry for at booke solide musiknavne til deres placering på Tisvildelejes strandområde. Dette års udgave havde blandt andre Sivas, Chinah, Liss og Bisse på plakaten, og nu fortsætter festivalen bookingstimen til næste års udgave.

Således kan Musik i Lejet netop afsløre, at Mewsom sidste år gik fra at være en kvartet til en trio – er et af næste års hovednavne, når det hele løber af stablen den 20.-22. juli.

I samme ombæring annonceres det, at det renommerede danske rockband har et nyt album på trapperne, der lander engang efter nytår. Det kommende værk agerer efterfølger til ’+-’ fra 2015, men har derudover ikke fået yderligere detaljer offentliggjort.

Læs interview med Bo Madsen: Mew var det her monster, som som slugte én med hud og hår

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af