Tyler The Creator har en dokumentar på vej – se traileren til ‘Cherry Bomb: The Documentary’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tyler The Creator er lige så kreativt anlagt som han er utilregnelig og gakket. Siden han sidste år udgav albummet ’Cherry Bomb’, har han holdt sig travlt beskæftiget med blandt andet gæstevers og egne tøjkollektioner.

Men den skælmske rapper har også en autobiografisk dokumentar i støbeskeen, der deler navn med hans seneste album. Formålet med den er at indkapsle tilblivelsen af ’Cherry Bomb’-pladen, men vanen tro er der naturligvis også plads til lir og løjer i sædvanlig Tyler-stil – det viser filmens trailer ovenfor.

I klippet ser man Tyler stå i vidt forskellige situationer: I studiet med Pharrell, som dirigent foran et orkester og naturligvis i alskens andre udskejelser med blandt andre vennen ASAP Rocky. Også Chance The Rapper, Erykah Badu, Lil Wayne, Schoolboy Q, Kaytranada og Anderson .Paak gæsteoptræder i den halvandet minut lange forsmag.

’Cherry Bomb: The Documentary’s færdige version fik premiere på Tylers egen Camp Flog Gnaw-festival sidste weekend, mens retail-udgaven lander på hylderne i dvd-form i januar næste år. Den er skudt, instrueret og produceret af Mikey Alfred og Illegal Civ Cinema.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af