Drone på Nørrebro lukker

Drone på Nørrebro lukker

Efter otte års virke lukker Drone på Nørrebro – det har baren og spillestedet netop annonceret via Facebook.

Der gives ingen direkte forklaring på baggrunden for lukningen, men i beskeden på Facebook lyder det blandt andet: »Vi har oplevet en enorm støtte fra vores venner på Nørrebro, der alle savnede en rockbar. Og vi har drevet rockbar med alt hvad der dertil hører. Det har ikke altid været helt nemt. Men vi har haft det sjovt«.

Drone har både fungeret som bar, klub og spillested, og den (meget) varme kælder har lagt gulv til et utal af fester og rockkoncerter.

Januar 2017 bliver den absolut sidste måned for Drone, som lukker ned med en afskedsfest den 28. januar.

Læs den fulde besked her:

»#Fuck2016. Drone lukker.

2016 kommer for manges vedkommende til at betyde et røvår. John Oliver har sagt det. Vi siger det. Vi hører det overalt på gaden. Cohen, Lemmy, Rickman, Prince og Bowie er døde. Mange flere er døde. Vi har været vidne til nogle virkeligt forstyrrende folkeafstemninger. Polerne smelter stadig. Postfaktuelt er årets ord. Der har været så uendeligt meget bedrøveligt nyhedsmateriale, at det næsten ikke passer ind ét år.

2016 også bliver det år, hvor vi annoncerer lukningen af Drone. Vi når lige at klemme det ind. Det betyder at januar 2017 bliver den uigenkaldeligt sidste måned, hvor Nørrebrogade 184 fungerer som Drone. Lørdag den 28. januar bliver sidste aften, hvor du kan bevæge dig ned i mørket, tænde en smøg og se dig omkring efter venner og/eller bytte. Det bliver sidste aften, hvor du møver dig ind på dansegulvet og blander sved med 70 andre til garagerock. Det bliver måske endda din sidste livsfarlige vaklen over gaden til Dürumbar. Det bliver den aften, hvor vi siger farvel.

Vi vil se tilbage på næsten otte års fest med jer. Vi har oplevet en enorm støtte fra vores venner på Nørrebro, der alle savnede en rockbar. Og vi har drevet rockbar med alt hvad der dertil hører. Det har ikke altid været helt nemt. Men vi har haft det sjovt. Så tusind tak til alle, som har støttet op om Drone og gjort det til et rigtigt fedt sted at være i et lille årti.

Vi holder dermed også vores sidste nytårsaften. Kom ned og giv en ordentlig langefinger til året der gik og start vores aller, aller sidste januar måned med bravur. Vi skal have det sjovt, som var det 2012.

KH Drone«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af