Heartland Festival afslører stærk bandpakke – bl.a. Miguel og Cat Power

Heartland Festival afslører stærk bandpakke – bl.a. Miguel og Cat Power
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Så spiller Heartland Festival med musklerner. Festivalen på Fyn har i dag tilføjet et særdeles stærkt firkløver til næste års program i form af Miguel, Cat Power, Flying Lotus og Francis and the Lights.

Flødeprinsen Miguel henrykkede senest med sit stærke ‘Wildheart’-album fra sidste år, mens festivalen i Francis and the Lights har fået fat på en af årets mest enigmatiske nye kunstnere.

Hertil er der besøg af Los Angeles’ elektroniske beatkonge, når Flying Lotus tager sit idiosynkratiske miks af jazz, hiphop og electronica med til Heartland.

Sidst – men bestemt ikke mindst – får festivalen ved Egeskov Slot besøg af Cat Power: En af de seneste tyve års stærkeste sangskrivere, men også en kunstner, som er lidt af et sats live. Chan Marshall har et ry for svingende humør, sceneskræk og selvkritik, når hun står på en scene, og publikum er altid på kanten af sædet, når hun giver koncerter. Det er denne pendulering mellem usikkerhed og ekstrem sårbarhed, som gør Cat Power-koncerter til noget helt specielt.

Programmet til Heartland Festival ser nu således ud: Miguel, Cat Power, Bryan Ferry, Flying Lotus, Francis and the Lights, Bisse, Birdy og The Minds of 99.

Heartland Festival
3.-4. juni
Egeskov Slot
Billetpris: 1.250 kr (et begrænset antal endagsbilletter sættes til salg senere i efteråret)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af