Rhyes Mike Milosh synger på Bonobos nye single – hør den intime ‘Break Apart’

Rhyes Mike Milosh synger på Bonobos nye single – hør den intime ‘Break Apart’
Mike Milosh i Store Vega. (Foto: Frederik Gram/Soundvenue)

Bonobo har siden sit seneste fuldlængdeprojekt, ’The North Borders’ fra 2013, været næsten lige så stille og tilbageholden som det chillede downtempo-kosmos, han alle dage har flydt rundt i. Sidste måned ændrede dette sig dog med singlen ’Kerala’, og nu følger endnu en ny skæring.

Denne gang drejer det sig om ’Break Apart’, som produceren har hevet Rhye-forsangeren Mike Milosh med på. Resultatet er et intimt samarbejde, der passer som fod i hose – hør bare hvordan den tindrende falset svæver fjerlet over harpesekvenserne og de stilfærdigt marcherende trommer.

»Jeg er så glad for, at Simon (Bonobo, red.) bad mig om at arbejde på denne sang med ham. Fra det øjeblik jeg hørte instrumenteringen, talte det mere til mig, end jeg kan udtrykke med ord«, lyder samarbejdsgrundlaget blandt andet fra Milosh.

’Break Apart’ er anden forsmag på Bonobos kommende album, ’Migration’, der lander den 13. januar.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af