Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange

Top Tracks: Her er ugens 10 bedste nye sange
Beyoncé. (Foto: Buda Mendes/Getty Images)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Beyoncé feat. The Dixie Chicks ‘Daddy Lessons’

Beyoncé kan andet end bare at være verdensregerende popdiva. Så meget beviste hun i hvert fald tidligere på ugen under de amerikanske country-fikserede CMA Awards, hvor hun med country-trioen The Dixie Chicks lod honkytonk-evnerne flyve under en helt ny udgave af hendes ’Daddy Lessons’. Umiddelbart efter showet blev den nye skæring smidt på Soundcloud med banjo, violiner og hele pibetøjet.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Future feat. Drake ‘Used to This’

Future og Drake har efterhånden etableret sig som godt matchende legekammerater. Sidste år udsendte de fællesindsatsen ’What a Time to Be Alive’, og nu returnerer de atter engang med det nye track ’Used To This’. Nummeret er smedet sammen af Futures ene hofproducer, Zaytoven, der med klokkeringende klaver sætter sit monopoliserede eftertryk på sangen, mens de to kumpaner autotuner sig vej gennem opbygningen.


3. Molo ‘Udenfor’

Molotov Movement bestående af Gilli, Benny Jamz og MellemFingaMuzik havde indtil for nyligt aldrig udgivet noget officielt materiale sammen. Det har kollektivet dog gjort op med i form af den nye varmblodede single ’Udenfor’, der lægger sig i samme fyrige fransk-marokkanske afropop-spor som både Gilli og MellemFingaMuzik har flirtet med før. Singlen stammer fra en kommende ep (under det beskårede alias Molo), der lander denne måned.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. ASAP Mob feat. Onyx ‘Nasty’ World’

Always Strive And Prosper-slænget er aldrig bange for at opsnappe inspiration fra uegale ledder og kanter, men på deres nyeste projekt ’Cozy Tapes Vol. 1: Friends’ husker de at ære deres ophav på USA’s østkyst. Det fremmeste eksempel herpå er ’Nasty’s World’: Et track der anføres af bandens læspende tredjemand Nast og lyder som direkte flået ud af New Yorks velkendte 90’er-tidslomme.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Foxygen ‘Follow the Leader’

Med afsløringen af det nye album ’Hang’, der kommer til januar, delte rockduoen Foxygen den frejdige nye single ‘Follow the Leader’, der er et forfriskende orkestralt take på retrofil poprock. Det snarlige albums navn bærer i øvrigt samme titel som outroen på Foxygens seneste værk ’…and Star Power’ fra 2014, der fik fuld plade af os. Vi håber på samme musikkaliber i næste akt.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Ny Sensei ‘Ikk’ stress’

Den nye danske r’n’b-duo Ny Sensei – bestående af producer Frej Levin og rapper/sanger Rasmus Nørgaard – stod i september klar med debutsinglen ’Kl. 6’ efter at have rumsteret i den danske undergrundsscene i lidt tid. Nu vender urbanmakkerparret tilbage med den mindst lige så iørefaldende ’Ikk’ stress’, der pirker til kvalerne ved at have en kæreste.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Hillebrandt ‘Nothing to Fear’

Navnet Hillebrandt vækker måske ikke genklang, men den 22-årige danske producer har siden 15-årsalderen perfektioneret sit elektroniske lydvirke, som blandt andet har resulteret i hiphop-håbet Artigeardits debutsingle ’Forklar ma’. Adam, som er den unge beatsmeds fornavn, er nu for alvor klar til at stå i eget navn med debutsinglen ’Nothing to Fear’, der stammer fra ep’en af samme navn, som netop er landet på streamingtjenester.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Maggie Rogers ‘Dog Years’

Maggie Rogers er navnet på en nyklækket sangerinde og producer, der gennem primært folk og mør electronica tidligere på året smeltede Pharrells hjerte med sin sang ’Alaska’ under en musik-masterclass på New York University (deres møde starter ca. 18:20). Nu tager Rogers næste skridt i sin spæde karriere med det lignende udspil, ’Dog Years’, der igen beviser hendes alsidige færdigheder.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Bonobo ‘Kerala’

Electronica-produceren Simon Green alias Bonobo udsender til januar efterfølgeren til ‘The North Borders’ fra 2013. Efterkommeren er døbt ’Migration’ og har for nyligt kastet forsmagen ’Kerala’ af sig. Ikke meget har ændret sig lydmæssigt i førstesinglen, der med sagte harpesekvenser og organisk percussion tegner et lydmæssigt downtempo-billede, som Bonobo længe har været kendt for.


Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Big Sean ‘No More Interviews’

Tidligere på ugen vendte Big Sean tilbage med en tandem af sange, hvor især den selvransagende ’No More Interviews’ lægger følelseskortene på bordet. På en bund af fløjtende anstrøg berører Son Dean både forholdet til ekskæresten Naya Rivera, det (muligvis) sprukne forhold med den tidligere G.O.O.D. Music-kollega Kid Cudi, hans anstrengte forhold til medier og andre vigtige livslektioner.

Følg Soundvenues Top Tracks-playliste via Apple Music HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af