Video: Se Run the Jewels planlægge deres surprise-release på ‘RTJ3’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Run the Jewels sørgede for et vaskeægte christmas fucking miracle, da de leverede årets skarpeste hiphop-julegave i form af det nye album, ‘Run the Jewels 3’, tre uger før den planlagte udgivelsesdato.

Planlægningen af pladeudgivelsen gik tilsyneladende ikke stille for sig – i hvert fald ikke hvis man tror den Portlandia-sketch, som El-P og Killer Mike slap sammen med albummet. Her sidder Run the Jewels i møde med et par kreative PR-personer, der forsøger at overtale det umage makkerpar til at lade surprisefesten involvere alt fra afføringspiller og druknende babyer til begravelser og verdens undergang.

Heldigvis krævede det hverken et overkreativt pladeselskab, dødsfald eller ekskrementer, før ‘RTJ3’ blev sat i verden, og det kan nu downloades ganske gratis (eller købes i fysisk form) via duoens hjemmeside og streames på diverse musiktjenester. Pladen byder på 14 nye numre samt bidrag fra blandt andre Boots, Kamasi Washington og Danny Brown.

Hvis man skulle være i tvivl om, hvilken måde man som fan bør støtte projektet på, lyder rådet fra El-P via Twitter: »Do what feels right, young Jedi«, mens han forsikrer, at han og Mike nok skal tjene et par knaster alligevel.

Læs også: Årets 15 mest markante musikvideo – bl.a. DJ Shadow og Run the Jewels

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af