Sohn deler afdæmpet klaverballade fra det kommende nye album, ‘Rennen’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sohns debutalbum ‘Tremors’ fra 2014 var en fornem opvisning udi melankolske elektroniske popsange med et soulet touch. Nu vender briten snart tilbage med albumopfølgeren ‘Rennen’, hvor stemningen stadig er melankolsk.

På albummets titelnummer, som Sohn netop har delt, er lydbilledet imidlertid som noget nyt domineret af analoge klaverakkorder, der gør sangen til en mere varm lytteoplevelse. Ordet ‘rennen’ er tysk for at løbe, og Sohn lyder som en kunstner, der måske har haft behov for at sætte tempoet ned og reflektere ovenpå succesen med debutalbummet.

‘Rennen’ udkommer den 13. januar, og Sohn spiller koncert på dansk grund den 22. februar i Koncerthusets studie 2.

Læs også: Sohn annoncerer nyt album og dansk koncert – hør singlen ‘Conrad’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af