The Streets-bagmand rykker ind på Rust med nyt klubkoncept

The Streets-bagmand rykker ind på Rust med nyt klubkoncept

The Streets blev godt nok lagt i graven allerede i 2011, men det har ikke stoppet bagmanden Mike Skinner fra at slå sine musikalske folder sidenhen. Han har således ad flere omgange leget pladevender rundt omkring – også i København, hvor han i september dette år indtog dj-pulten på Rust.

Og det bliver endnu engang Rust, der lægger manege til, når Skinner igen lægger vejen forbi spillestedet på Nørrebro i forbindelse med klubkonceptet Tonga, der foruden ham selv tilvejebringes af Murkage Dave fra det Manchester-baserede musikkollektiv Murkage. Det sker i forbindelse med Rusts 27-års fødselsdag den 17. marts næste år.

Mere end 20 års samlet musikervirke står bag Tonga, som med en dunkel fusion af både house, trap og grime hidtil har fået stor klubsucces i både London, Berlin og Ibiza. I 2017 søger makkerparret så nye europæiske græsgange, hvilket bringer dem til Rust og i øvrigt også næste års Distortion-program.

Tonga: Mike Skinner & Murkage Dave
17. marts
Rust, Nørrebro

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af